Welkom op Botenboek.nl

"Boten afschrijven is nog nooit zo eenvoudig geweest."

Stel je eens voor dat je vanaf thuis gemakkelijk kunt zien of een boot beschikbaar is en zo ja, dat je deze meteen kan inschrijven! Geen gefietst meer naar het botenhuis om vervolgens te zien dat alle skiffjes al op het water liggen of gezeur dat er twee velletjes met de datum van vandaag erop in het botenboek zitten. Met Botenboek.nl kan je eenvoudig vanaf thuis of vanaf je mobiel direct een boot inschrijven en er zeker van zijn dat je dan ook het water op kunt.

Het reserveren van boten gebeurt door het slepen van een tijdbalk en eventueel het invullen van de ploegnaam. Hierna is de reservering geplaatst en kan je lekker achteruitzakken in je luie stoel. Boten inschrijven is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Tevens heeft het gebruik van Botenboek.nl voordelen voor het bestuur; er is direct een overzicht van het gebruik en de status van de vloot, schades kunnen direct worden doorgemeld, een vaarverbod is eenvoudig af te kondigen en meteen inzichtelijk voor alle leden, behaalde examens van de leden worden bijgehouden en het toewijzen van boten aan bijvoorbeeld wedstrijdploegen is mogelijk.

Meer weten over al dit moois? Neem dan contact met info@botenboek.nl en wij regelen dat het voor elkaar komt. Natuurlijk staan we open voor suggesties en uiteraard is het mogelijk om specifieke wensen in te passen. Met Botenboek.nl is het mogelijk.

 

  • Boten afschrijven via internet vanaf thuis of op je mobiel
  • Beschikbaarheid van boten direct inzichtelijk
  • Weersvoorspellingen met eventueel vaarverbod
  • Inzicht in het gebruik en status van de vloot
  • Schades direct doormelden
  • Examenboek voor alle leden
  • Toewijzen van boten door het bestuur
Gebruiker